Vestlandets foretrukkne klinikk

Clinic Yvonne ble startet  i 2017 av Yvonne Thunem som også er klinikk sjef. Hun har over 20 års erfaring som sykepleier fra sykehus, kommune og private klinikker. Yvonne har siden 2003 jobbet med kosmetisk medisinske behandlinger, og har over tid opparbeidet seg bred erfaring innen injeksjonsbehandlinger, laserteknologi og medisinsk hudpleie.  Yvonne jobbet som kosmetisk sykepleier og klinikksjef for Akademiklinikken i Stavanger i mange år. 

Vår visjon er at vi skal bli den mest foretrukne estetiske klinikken på Vestlandet. Spenstig - men vi tror på å strekke oss mot mål om at vi skal være den klinikken som både følger med i tiden, på trender og som er tilpasset kundens behov og ønsker. 

Her tilbys det siste innen avanserte estetiske behandlinger, medisinsk hudpleie og lasere. 

 Vi holder oss alltid oppdatert gjennom kontinuerlig kursing på Europeisk nivå.

Her er du som kunde i fokus. Dine behov, ønsker og kvalitet blir godt ivaretatt av den høyeste kompetanse med ærlighet og nøysomhet. Helt fra konsultasjon fram til du har vært på etterkontroll.

Kvalitet og trygghet kommer alltid først på klinikken i alt vi gjør. Vi har opparbeidet erfaring med å få frem det  estetiske og naturlige i hver enkelt behandling. Vi har tilknyttet oss ansvarlig lege og følger alltid retningslinjene i bransjen.

Hos møtes du med stor arbeidsglede, humør og avslappet atmosfære.

Vår erfaring - din trygghet

 

Når det er resultatet som teller. 

Meny

Luramyrveien 23, 4 etg 
4013 Sandnes

+47 90 81 88 88

post@clinicyvonne.no

Mandag →Torsdag 10-17

Tirsdager 10-20

Fredager 09-16

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle