Peelinger

Fruktsyrebehandling 
 En av våre mest populære klinikkbehandlinger


Dette kan peeling gjøre for din hud:

  • Redusere fine linjer og rynker

  • Reduserer kviser

  • Reduserer arr

  • Pigmentflekker og gi en jevnere hudtone

  • Gi huden glød

  • Gjøre huden spenstigere og strammere

  • Redusere betennelsetilstander som f.eks Akne og Rosacea

 

TCA - Kjemisk Peeling

Stimulerer til nydannelse av celler og elastin, som gir en god oppstramming av huden. Den er spesielt effektiv på arr, linjer, rynker og solskadet hud. Behandlingen gir umiddelbar fin og naturlig glød. 

Flassingen kan vare fra noen dager til en uke.

 

Etter behandlingene bruker man oppbyggende kremer og SPF.

Det er viktig at huden ikke blir utsatt for soleksponering de første fire ukene etter en peelingbehandling, høy faktor bør anvendes i ettertid for å beskytte de nye, flotte hudcellene. Det anbefales å planlegge tidspunktet for behandlingen så godt som mulig, slik at det passer i ditt tidsskjema med tanke på flasseperioden.

Yvonne Signatur Glow

Denne quick fix multitasker behandlingen tilpasses den enkelte utifra behov, hudens tilstand, årstid, og kundens sosiale timeplan. Det inkluderer rens, kjemisk peel, meso-injeksjoner av fukt og vitaminer evt med dermapen.
Avsluttes med ledlys og maske. En "glødpeel" eller som ledd i en behandlingsplan.

Meline

En effektiv behandling mot pigmentflekker i huden uten av bruk av laser. 

Vi vet at pigmenter i huden kan reduseres men kommer ofte tilbake, og gjerne i enda verre utgave. Meline er et eget konsept som arbeider på helt annen måte enn tradisjonelle pigmentpeelinger og laserbehandlinger. Den er effektiv uten å skade huden din. Pigmentforandringer og ujevn hudfarge kan være til stor sjenanse for både menn og kvinner.

Studier viser at pigmentfeil får huden til å se 10-15 år eldre ut selv om det ikke er synlige rynker og linjer. Årsakene er bl.a. solskader, hormonforandringer med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. akne og postinflammatoriske pigmentforandringer. Meline påvirker melanindannelsen direkte og gir mulighet for å fjerne hyperpigmenteringer effektiv samt å gi huden dens naturlige farge, glatthet og utstråling tilbake. En jevnt farget hudtone utstråler sunnhet – sunn hud er vakker hud.

Behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma / kloasma, leverflekker, acne, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansikt og kropp. Meline sin mekanisme er basert på en hemming av tyrosinase som er hovedenzymet i dannelsen av melanin.

PRIS FRA:

990,-

HVOR:

Redusere rynker

Redusere kviser

Arr

Pirmenterte områder

Hudforyngelse

Rosacea

Glød

Betennelse tilstander

HVA:

Antiaging

Antipigment

Akne / Rosacea

TCA - Kjemisk Peeling

VARIGHET:

1 mnd - Permanent.

Relaterte behandlinger

Luramyrveien 23, 4 etg 
4013 Sandnes

+47 90 81 88 88

post@clinicyvonne.no

Mandag →Torsdag 10-17

Tirsdager 10-20

Fredager 09-16

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle